- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- نوع بستهبندی: جعبه ای
قهوه نورسکا بن مانو
گذشته از خواص دارویی و درمانی قهوه که با یک جست و جوی کلی دربارهی آن میتوانید به حجم اطلاعات وسیعی دست پیدا کنید قهوه برای بسیاری از ما سوییچ روشن شدن روزمره به شمار میرود. فنجان جادویی قهوه شما را برای به چالش کشیدن دنیا آماده میکند و پس از مصرف یک فنجان قهوهی با کیفیت آمادگی کامل برای دستیابی به اهداف کوچک و بزرگ را با تمام وجودتان احساس خواهید کرد. قهوهی نورسکا فنجانی است که هر نوشیدنی هر روزهی شما را تبدیل به خاطرهای به یاد ماندنی خواهد کرد.
نورسکا یکی از تازهترین محصولات برند بن مانو است. نورسکا نمونهای از محصول را به مصرف کنندهی ایرانی عرضه میکند که پیش از این در کشور تولید نشده است. با نورسکا شما میتوانید قهوهی دمی تازه با طعم و عطری مطلوب را در کوتاهترین زمان ممکن تهیه کنید. فراهمکردن قهوهی دمی با نورسکا براساس مکانیزم بهکارگرفتهشده در روشهای دمی چکهای است. قهوههای دمی چکهای با عبور آب بهصورت آهسته از بین قهوهی آسیاشده آماده میشود. برای تهیه قهوهی دمی چکهای، ابتدا مقدار مشخص (بسته به نوع قهوه، سلیقه و ...) پودر قهوه را با درجه آسیاب متوسط داخل فیلتر کاغذی دستگاه قهوهساز یا ابزار دمآوری مربوطه میریزیم. سپس مقدار مناسبی آب داغ (حدود 90 درجهی سلسیوس) روی آن میریزیم. با گذشت چند دقیقه، آب از میان دانهها عبور کرده و قهوهی دمی برای نوشیدن آماده است. در این روش دمآوریِ قهوه ابزارهایی مانند کمکس و دستگاههای قهوهساز خانگی استفاده میشوند. اما استفاده از خلاقیت و نوآوری به کار رفته در نورسکا استفاده از آن را بدون نیاز از هرگونه وسیلهی اضافی و تکمیلی برای تهیه قهوه کرده است.
برای تهیهی قهوهی دمی با نورسکا تنها کافی است چند مرحلهی ساده و غیرتخصصی را انجام دهید. در ابتدا نورسکا را از بستهبندی آلومینیومی آن خارج کنید. قهوهی آسیاشده درون یک فیلتر کاغذی مخصوص قرار داشته و این فیلتر کاغذی دارای یک نگهدارنده است. حال کافی است که نگهدارندهی کاغذ را بر لبهی یک ماگ یا لیوان قرار دهید. سپس طی 2 یا 3 مرحله آب داغ را به آرامی درون فیلتر و بر روی قهوهی آسیاشده بریزید. به این سادگی و سرعت قهوهی دمی شما آماده میشود. یک فنجان قهوه بو داده و ساییده شده نورسکا 9 صبح با وزن تقریبی 10 گرم دارای 26 کیلوکالری انرژی و 0.79 گرم چربی است. میزان قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در این محصول برابر صفر است. قهوه نورسکا 9 صبح بن مانو طعمی ترکیبی دارد به این معنی که محصول از ترکیب دقیق و آزمایش شدهی قهوههای متفاوت با طعم و عطر گوناگون حاصل شده است. به علاوه از آنجایی که این قهوه برای استفاده در ساعت 9 صبح معرفی شده است میزان کافئین آن نیز به نسبت بالا در نظر گرفته شده است تا انرژی مضاعفی در انجام فعالیتهای روزانه به شما ارائه کند.
برای خیلی از کسانی که در زمرهی مصرف کنندگان قهوه نیستند بزرگترین سد راه را باید عدم اطلاع از روش تهیهی قهوه و در اختیار نداشتن ابزار مناسب برای تهیهی قهوه دانست. تهیهی قهوه به روشهای سنتی نیازمند استفاده از ابزاری مانند انواع قهوه ساز برقی، یا قهوه سازهای شعلهایی مانند موکاپات و یا قهوه سازهای دستی مانند فرنچ پرس است. علاوه بر در اختیار داشتن این دستگاههای فرآوری، دانش تهیه و خرید قهوه متناسب با این دستگاهها و سپس نحوهی فرآوری آن نیاز به تحقیق و تجربهی بسیار دارد. به همین دلیل استفاده از نوآوری بن مانو در تولید قهوه تحت نام محصول نورسکا با حذف نیاز به لوازم جانبی برای تهیهی قهوه و آماده سازی دانههای قهوه برای مصرف ایدئال برای کسانی خواهد بود که قصد دارند قهوهی خود را بدون هر نوع دردسر و وسیلهی جانبی و بدون نیاز به دانش تخصصی مانند یک حرفهای آماده کنند.
اگر عادت به درست کردن قهوه داشته باشید یکی از گرفتاریهای خیلی ابتدایی که همیشه با آن مواجه هستید شستشو و آماده سازی مجدد ابزار تهیهی قهوهی شما است. این معضل تنها در اسپرسوسازهای کپسولی حل شده است و در سایر موارد در نتیجهی شستشوی قهوه ساز ناگزیر از ریختن قهوهی مصرف شده در راه آب سینک خواهید بود. در خوشبینانهترین حالت باید از صافی پارچهای برای جلوگیری از ریختن قهوه در راه آب استفاده کنید و سپس هر چند وقت یکبار زمان برای تخلیه و شستشوی این صافی صرف کنید. تمام این گرفتاریها در نتیجهی استفاده از قهوههای نورسکا موضوعیت خود را از دست خواهند داد. کیسهی قهوه پس از مصرف به سادگی امکان دورریختن در سطل زباله را دارد و شما هیچ نوع نگرانی از شستشو و انجام اعمالی که ممکن است تناسبی با محیط استفادهی شما نداشته باشند نخواهید داشت. به عنوان مثال تصور کنید اگر قرار باشد با استفاده از یک موکاپات در محیط کار خود قهوه درست کنید لازم است اولاً دستگاهی برای این منظور تهیه و نگهداری کنید، دوماً پس از هر بار استفاده قهوهی مصرف شده را درون صافی دیگری تخلیه کنید تا منجر به بسته شدن و گرفتگی راه آب نشود. مهمتر از همه دردسر شستن و آماده سازی مجدد قهوهساز شما خواهد بود. اما نورسکا تمام این مسائلی را که سازگاری با زندگی امروزی ما ندارند را پشت سر گذاشته است و محصولی آمادهی مصرف، ایدئال و بدون دردسر را ارائه کرده است.
دانههای این قهوه با استفاده از تجهیزات برند سوئیسی بولر (Buhler)که با عنوان روست مستر (Roast Master) شناخته میشوند تهیه شده اند. این دستگاههای تراز اول بین المللی برای تبدیل تمام پتانسیل دانههای سبز قهوه به دانههای برشته شده و عطر آگین قهوه به کار میروند. عمل برشته کردن دانهی قهوه با ترکیب دو فاکتور دما و جریان هوای گرم روی دانهها صورت میگیرد. به این ترتیب در دستگاههای روست مستر برند بولر گرما به صورت یکسان و مساوی بین دانهها توزیع شده و محصول خروجی از آن طعم و عطر یکنواختی خواهد داشت. هر دانهی خاص قهوه کیفیت و طعم خاص خود را دارد و به همین دلیل باید با سرعت و دمای مخصوص به خود برشته شود. ماشینآلات بولر این امکان را به خوبی و با مدیریت کامل در اختیار کاربر قرار میدهند و همین امر را باید مولفهی اصلی در طعم و عطر قهوههای بن مانو دانست.
برای حفظ عطر ابتدایی این قهوه از تکنولوژی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده استفاده شده است. در این تکنولوژی هوای موجود درون بسته بندی با هدف افزایش زمان استفاده و ماندگاری مواد غذایی تغییر مییابد. به عبارت علمیتر در این روش با کاهش و مدیریت میزان اکسیژن موجود در بسته بندی و جایگزینی نسبت طبیعی آن در هوا با سایر گازها تهدید اکسیده شدن مواد غذایی در زمان طولانیتری عملی خواهد شد.
بن مانو عضو انجمن متخصصین قهوه یا Specialty Coffee Association است. انجمن متخصصین قهوه یک مجموعه غیر تجاری برای کنار هم آوردن متخصصین امر تهیه و سرو قهوه در سراسر دنیا است. این بنیاد با چاپ مجلات تخصصی و عضوگیری در کنار برگزاری کلاسها و دورههای تهیه و سرو قهوه در صدد افزایش خرد جمعی و به اشتراک گذاری دانش تمام دست اندرکاران تهیهی قهوه است. بن مانو همچنین موفق به دریافت گواهینامههای ایزو 9001، ایزو 22000 برای مدیریت ایمنی مواد غذایی، نشان حلال و گواهینامهی HACCP گشته است.
در تهیه و بستهبندی هر کدام از قهوههای نورسکا تمام تکنولوژیهای ممکن و به روز استفاده شده است. محصولی که در نگاه اول ممکن است بسیار ساده به نظر برسد با استفاده از تکنولوژیهای به روز بستهبندی و نوآوری به کاررفته در آن برای تهیهی قهوه، شکل ساده و قابلیت دم آوری به شکل مستقیم درون ماگ و فنجان شما، تمام آنچه میتوانسته و ممکن بوده است را از دیدگاه تکنولوژی و نوآوری به کار گرفته است.
در حال حاضر خرید یک فنجان قهوه از کافی شاپها قیمتی حداقل دو برابر فنجان قهوهای دارد که با استفاده از قهوههای نورسکا آماده میشود. به همین دلیل علیرغم قیمت بالا و لوکس بودن کالایی مانند قهوه، استفاده از قهوههای آمادهی مصرف بن مانو به طور کلی ارزانتر از بسیاری روشهای دیگر تهیهی قهوه خواهد بود. گذشته از این حرفهای و خوش عطر بودن قهوهای که شما امکان آماده سازی آن در خانه یا محیط کار را خواهید داشت مزیتی به شمار میرود که نیاز به صرف وقت و هزینهی بیشتر از شما را خواهد گرفت. قهوهی نورسکای بن مانو انتخابی آماده و در دسترس با قیمتی مناسب برای استفادهی همگان از این نوشیدنی گوارا خواهد بود. تکنولوژی ساخت و کیفیت این قهوه از معدود مواردی در تولید ملی است که میتواند افتخاری برای صنایع غذایی ایرانی به شمار رود.
چه مصرف کنندهی دائمی و روزمرهی قهوه باشید و چه تابحال سراغ این نوشیدنی نرفته باشید استفاده از قهوه نورسکا راه حلی مناسب و ایدئال برای دسترسی سریع، آسان و با کیفیت به قهوه است. طعم دلنشین قهوه نورسکا همراه با راحتی و جذابیت آماده سازی آن به سرعت جایگزینی برای روشهای پیشین آماده سازی قهوه برای شما خواهد شد. اگر تاکنون به دلیل در اختیار نداشتن ابزار مناسب تهیهی قهوه یا نگرانی از روش آماده سازی آن به سراغ قهوه نرفتهایید نورسکا میتواند نقطهی شروع و پایان جستجوی شما باشد. اگر قصد دارید میهمانان خود را با ارائهی یک فنجان قهوهی لوکس و با کیفیت شگفت زده کنید نورسکا راز مخفیانه و دستورالعمل سری شما خواهد بود. خرید و استفاده از قهوههای نورسکا تولید برند بن مانو انتخابی صحیح و ایدئال برای همگان خواهد بود و به شما پیشنهاد و توصیه میشود.